Uppdatering

Ja så här ser det ut i hallen för tillfället. Förra veckan frästes spår i det gamla betonggolvet och golvvärmeslingorna lades på plats. På den delen där det inte fanns betonggrund innan har det gjutits upp med lecakulor innan armering och värmeslingorna lades dit. Ovanpå detta gjuts nu sedan nytt golv, som ska flytspacklas innan vi lägger klinkers. Vi har ännu inte valt plattor men vi vet vad vi söker och har konstaterat att det faktiskt är hela 30 kvadratmeter som behövs. Rätt stor tambur får vi med andra ord. I början av denna vecka kommer elektrikern och kopplar in all el och det nya elskåpet, som förhoppningsvis räcker till. Vi har dragit ca 100 meter elrör – och 300 meter brukar räcka för ett egenahemshus. Ähum…  Men som sagt, den mörka gruvan till tambur som vi hade innan ska bli ett mörkt minne blott.

Foto: Privat

0 svar på ”Uppdatering”

  1. Ja men då ingår också en korridor till grovköket i detta samt en skrubb på ca 3,5 kvadarat där alla extra ytterkläder och skor ska förvaras när de inte används för säsongen. Tack för era comments! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *