Turkosa problem

Ni som hängt med här ett tag kanske minns att jag plockade in årets färg, turkos, som accentfärg i vardagsrummet i samband med att vi fick de nya sofforna för en tid sedan. Det funkade dock inte så bra. Skulle vi ha haft bara vitt, svart och grått i rummet i övrigt hade turkost varit jättefint till detta, men nu är ju de förb…. bruna klinkersplattorna längs muren fortfarande bruna, och panelen i taket likaså – eftersom mannen i huset har en för mig helt obegriplig förälskelse för just detta tak, pyntat med kopparspik och allt. Så det turkosa fick flytta på sig, eftersom det helt enkelt blev en färg för mycket för mina ögon. Det fick flytta in i sovrummet istället. Där har detaljer i guld och silver regerat i över ett år nu och jag kände för en uppljusning i jakten på våren. Om det blev så mycket bättre vet jag inte, men åtminstone något annat för en stund. Vad tycker ni?

Foto: Privat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *