Svart nyfunkis att beundra

Idag har jag den stora glädjen att visa upp dessa fina bilder på ett ursnyggt nyfunkishus beläget i skogarna utanför Norrköping. Och det är inte vilket hus som helst – här bor faktiskt några av våra allra bästa vänner, nämligen Åsa Klarin och Håkan Nilsson med familj. De har själva ritat huset, som sedan byggdes av Willa Nordic. Historien om hur jag och Åsa träffades är smått otrolig, men den får jag återkomma till en annan gång. Vi försöker träffas en gång om året allihopa och besöken hos varandra har blivit något att se framemot även för barnen, som är lika gamla. Ja, Antonia och deras Ella är t.o.m födda på samma dag!
För att återgå till husbilderna, som jag knappt kan se mig mätt på själv, så är det jag gillar mest med deras hus den svarta panelen på utsidan, kombinationen av vitt, svart och limegrönt i inredning och Woods-tapeten i köket. Fullträff på alla plan! Bilderna är tagna av fotografen Göran Uhlin och ingick i ett reportage i Plaza Interiör 6/2009.

Foto: Göran Uhlin för Plaza Interiör

6 svar på ”Svart nyfunkis att beundra”

    1. Jag minns att vi spånade på det tillsammans. Men den urspungliga idén är nog Ernsts om jag minns rätt! Ni minns ju Värsåsvillan han byggde i Sommartorpet! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *