Snygga designstolar

Om pengar inte hade varit något hinder så hade gärna någon av de här klassiska designstolarna fått pryda vår tambur sedan då den är färdigrenoverad. Inte illa att få sätta sig och knyta skorna i någon av dessa. Vilken jag skulle välja vet jag inte ens – alla är lika läckra. Uppifrån vänster ”Superstructure” av Björn Dahlström, tillverkad av David design. Finns bl.a på Finnish Design Shop för 2140 euro. Till höger ”Acapulco” från Oficina Kreativa, som designades redan på 1950-talet av Jacob Fasting Andersen och Kirsten Krogh. Pris ca 350 euro. Underst till vänster Vitras klassiska skalstol DSR från 1950 av Charles och Ray Eames. Finns för ca 260 euro bl.a. på Miljögården. Nere till höger Forest karmstol av Robby & Francesca Cantarutti, för ca 400 euro hos Svenssons i Lammhult.

Foto: Collage av bilder från ovanstående sidor/företag

3 svar på ”Snygga designstolar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *