Påskplaner

Idag har vi tillbringat eftermiddagen på stans badparadis och efter det blev det en kolhydratchock på favoritrestaurangen. Nu är också påskmaten planerad och recepten utskrivna. På fredagen ska vi ha en välbehövlig , lugn, skön hemmakväll med god mat för oss själva. På påskafton blir det traditionell påskbrasa nere på åkern hos oss, och vi blir fyra barnfamiljer som först ska äta en god buffé och sen gå ner och titta på brasan. Söndagen är ännu öppen och på påskannandag ska vi ha släkt och familj på en god festmiddag. Då blir det lammfilé till varmrätt. Men innan dess har vi några arbetsdagar framför oss med renoveringen ännu, och påskgästerna kommer snällt att få lämna sina ytterplagg i grovköket och tassa över det kala betonggolvet in till köket.

Foto: www.matdrycktips.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *