Moodboard över tamburen

Renoveringen i hallen här hemma går fortfarande bara bakåt, eftersom vi ännu är på rivningsstadiet. Förhöjningen av taket tar mycket tid och igår kväll föll de sista takstolarna till marken. Idag ska vi förhoppningsvis få ny isolering på plats – det är inget vidare med minusgrader i ena halvan av huset. Så just nu är farstun alltså ingen vacker syn, så jag bjuder istället på en moodboard som jag gjorde för några veckor sedan.
Som ni ser så lutar det åt att Woods-tapeten kommer upp på en av väggarna där. Först hade vi tänkt ha en fondvägg klädd med svartmålad tunn faner, som sedan avdelats med aluminiumlister på två ställen. Men sedan såg jag plötsligt trädstammarna framför mig där. Har egentligen aldrig ägnat Woods-tapeten så mycket uppmärksamhet, eftersom det aldrig funnits någon självklar vägg för den här. Och jag har inte sökt efter någon sådan vägg heller. Men just där, i hallen, tror jag den blir väldigt fin. Det gäller bara att hitta en återförsäljare i lilla Vasa nu då…

Foto: Eget collage av bilder från Laattapiste, Ikea, Clas Ohlson, Cole & Son, Menu, Eva Solo, Softroll, Netrauta samt Oficina Kreativa

4 svar på ”Moodboard över tamburen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *