Maya Home öppnar idag

Idag öppnar en ny inrednings- och presentaffär här i Vasa – Maya Home. Det är före detta Rebecca som fått nya ägare, och efter utförsäljning under hösten och nu en gedigen renovering av affärsutrymmena, så öppnar den förnyade affären idag. Listan på märken som säljs hos Maya Home är inte fy skam minsann och bland mina personliga favoriter finns Sagaform. Dom har massor med produkter som jag skulle vilja ha – bland annat serien Paperboat som kom ifjol. Tänk er att sitta på bryggan i sommar och äta räkor ur den servisen! Hos Rebecca fanns bara ett ytterst begränsat urval av Sagaforms produkter och nu hoppas jag att detta ha förändrats till det bättre. Förhoppningsvis hinner vi med en tur till stan i helgen så att man får titta in i affären. Tyvärr lyckades jag inte hittade någon hemsida ännu.

Foto: Skärmdump från Sagaform

0 svar på ”Maya Home öppnar idag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *