Läget i hallen just nu

Igår gick det mest bakåt med hallrenoveringen här då ett gammalt rör började läcka och det blev med massa strul med svetsning och sånt. Planen är ändå att vi ska hinna gjuta det nya golvet denna vecka. Idag började också arbetet med att fräsa upp spår för golvvärmeslingorna i den del av golvet som redan från förut har betongplatta, och så har några väggar försetts med gips nu också. Arbetet med taket är så gott som klart och nu ska bara gipset på och spottarna monteras. Elkablarna är dragna och spotlådorna monterade. På de här bilderna ser man skillnaden i takhöjden från före och efter höjningen. I korridoren som svänger av till höger mot grovköket har vi kvar dem gamla, låga takhöjden på 2,25 meter, medan vi nu har sluttande tak med som högst 3 meters takhöjd i det som ska bli den nya hallen.

Foto: Privat

0 svar på ”Läget i hallen just nu”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *