Fredag igen!

Äntligen fredag igen! Jag hade egentligen tid för frissabesök idag men sköt upp det för att maken skulle få uträttat en del ärenden istället. Så nu ska jag och barnen ägna dagen åt att städa och röja upp efter ännu en veckas renovering, som tärt på ordningen i huset. Grovköket ser mest ut som ett katastrofområde, täckt av millimetertjockt betongdamm  – överallt. Och problemet är att det är det utrymmet som under renoveringen skulle fungera som tambur. Men eftersom vi nu inte kan ta oss in eller ut ur huset genom varken tambur eller grovkök på grund av brinntiden på betongen, så är det nu vardagsrummet och terrassdörren där som är den enda vägen ut. Ni som har småbarn kan själva räkna ut hur hemtrevligt ett vardagsrum blir med galonkläder, våta och smutsiga halare och leriga skor som ska av och på x antal gånger varje dag. Som den pedant man är blir man helt uppgiven måste jag säga. Att få ner vattenburen golvvärme i nya hallen är ett monsterprojekt och den dagen klinkersplattorna ligger på plats där ska jag minsann fira rejält!
Fler renoveringsbilder kommer, men nu önskar jag trevlig helg med en bild från köksbänken istället.

Foto: Privat

0 svar på ”Fredag igen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *