Fondväggen i farstun

I samband med inlägget över moodboarden jag gjort över tamburen, nämnde jag ju fondväggen vi skall ha där. Tapeten är beställd nu och Woods it is, från Cole & Son. Inredningsaffären Säde visade sig vara återförsäljare i Vasa. Ska inte förneka att jag hickade till när jag hörde priset – 82 euro per rulle och 72 cm:s mösnterpassning! Men vi borde klara oss med tre rullar. Här nedan ser ni hur vi först hade tänkt att fondväggen skulle se ut – men i svart då förstås. Fanerväggen svartmålad eller laserad och sedan listerna i aluminium.  Det här är en bild som jag haft många många år redan i mitt arkiv. Men så fick jag då uppenbarelsen om skogen och så får det bli!

Foto: Bild från Puuinfo.fi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *