Bygglov, typ…

Nu har Bygglovs-trailern stått parkerade på vår gård några dagar redan. Ja, eller, typ… Jo, det är ett långtradarsläp. Men varken Mija, Matte eller Willy ingick – bara en massa byggmaterial till tamburrenoveringen. Så tidtabellen är inte Bygglovs heller. Vi siktar väl snarare på fyra månader, istället för fyra dagar. Och än så länge rivs det mest. Men det blir nog bra när det blir färdigt. Själv har jag tillbringat halva dagen i sängen, andra halvan på HVC. Nu ska jag göra en sista kraftansträngning och borsta tänderna, sedan blir det Bygglov från sängen för min del. Och Dr.House, han skulle jag behöva PERSONLIGEN nu, efter sex mystiska feberinfektioner på lika många månader.

Foto: Privat

0 svar på ”Bygglov, typ…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *