BRYYYYT!!!!

Bryt, bryt, bryyyt!!!

Ja, det är fröken Velpotta här. Eller velar gör jag väl inte – egentligen kan man väl säga att jag gått från klarhet till klarhet också! Det blir ingen björkskog i farstun. Det blir de här ursnygga, hängande grenarna istället. Och det är mammas förtjänst! Hon var här idag och satt och bläddrade i nyaste numret av Plaza Interiör, som jag själv bara skummat igenom snabbt ännu på grund av tidsbrist. Så fick hon syn på en fondtapet där som hon genast föll för. Och jag också. Och Jonas med. Tyvärr stod det inget i bildtexten om vems tapet det var, men efter några googlingar hittade jag den på Scandinavian Surface. Sen var det bara att klicka hem den från Photowall.fi, med egna mått och pris anpassat efter det. Och tänk – det blev t.o.m billigare än vad Woods-tapeten skulle ha kostat. På grund av mönsterpassningen skulle vi ha behövt hel fem rullar av den, vilket blvit drygt 430 euro med frakten.  För en ynka tre meter bred vägg! Hos Photowall.fi var frakten fri dessutom!
Vi är jättenöjda och glada över denna vändning. Grenarna kommer att passa helt perfekt där eftersom det på samma vägg kommer en förvarings- och sittbänk också. Den hade gjort att Woods-tapeten kanske tappat lite av sin tjusning. Och det här känns mer som oss helt enkelt. Nytt och fräscht!

Foto: Scandinavian Surface

4 svar på ”BRYYYYT!!!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *