Bakslag – både inne och ute

Bloggsvacka, minst sagt. När andra, tråkiga och mer verkliga saker sker i livet slås man än en gång ned på knä och samtidigt ifrågasätter jag ytligheten  i och meningen med att överhuvudtaget blogga om inredning och dylikt. För vem bryr sig egentligen? Ja, det var ju inte meningen att någon skulle göra det heller när jag började blogga – jag gjorde det enbart för att få leva ut mina egna intressen och kunna samla mina inspirationskällor på ett och samma ställe. Men just nu känns allt detta så ytligt och att fräscha upp hemma med vårfärger eller påskpynt känns totalt ointressant och inte det minsta lockande.
Dessutom – var är den där våren? Tala om bakslag – imorse hade vi -18 och som om det inte vore nog så snöar det också. För att ytterligare spä på så har vi ungefär samma temperatur i andra halvan av huset, pga renoveringen i tamburen där elementen nu varit bortkopplade i en vecka, grunden och värmerören ligger synliga och dessutom med ett gapande hål i taket upp till nocken. Det positiva i det hela? Tja… snön på taket har i alla fall smält, haha…
Ute är ”videkissorna” långt från blomning än, men inne, i Antonias rum, har dom slagit ut. Och alldeles nyss insåg jag att det bara är drygt två veckor kvar till påsk. Så nu ska jag försöka skärpa till mig och boka in en städ- och pyntdag med barnen på fredag. Först vårstäda huset – sen påskpynta riset åt Antonia, så lite påskgräs och sen äntligen ska jag plocka fram alla gröna inredningsdetaljer jag gömt undan i skrubben sen januari när jag köpte dem. Tills dess – en stund i taget.
Samma spår var Lotenlind inne på idag med det här inlägget, där hon länkade till Annas blogg. Läs den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *