Äntligen grönt

Nu har äntligen det vår- och limegröna fått komma in hos oss som accentfärg i kök och vardagsrum. Som vanligt när jag försöker förändra något i vardagsrummet så är jag inte nöjd den här gången heller, och det är helt enkelt för att inga färger gör sig bra till taket och och klinkersplattorna vid spisen, som går i brunt. Så vill eller inte, dom lever på lånad tid.

Foto: Privat

0 svar på ”Äntligen grönt”

  1. Tack för kommentaren angående bänkskivan 🙂 jag letade efter en bild på erat kök men hittade ingen. Åhh så svårt det är, jag är lite orolig för att att jag skulle känna som du efter ett tag. Någon gång måste man ju få tänka snyggt istället för praktiskt 🙂 kram annelie

  2. Annelie – Nej, jag har inte hunnit blogga om vårt kök än faktiskt. Eller egentligen, städa det så att jag kan fota det! 😉
    Men jag hade tänkt få det gjort nu till påsken, så håll utkik!
    Kram!
    Sandra – Nej tyvärr är det inget alternativ. Det är frågan om tottalt ca 5 kvadratmeter klinkers, varav det mesta ligger på en murad bänk längs hela väggen, och i bänken under plattorna ligger värmerör, så bänken är varm hela tiden. Jag tycker inte heller att plastdekoren är så snygg måste jag säga… :/ Men tack ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *