Snart dags för Alla Hjärtans Dag

Om två veckor är det redan dags för Alla Hjärtans Dag igen. Brukar ni fira den? Vi brukar köpa något smått åt barnen och sen äta en god middag på kvällen. I år infaller ju Alla Hjärtans Dag på en söndag så då passar det ju extra bra att mysa till det lite. Jag ska nog ta och baka en plåt cupcakes tills dess också tror jag – så att jag kan ge bort några. Choklad med rosa frosting borde väl passa. Och så några gelehjärtan eller silverkulor på. Vi pratar C-klass här alltså, för att låna Tony Irvings uttryck.
En som däremot spelar i högsta divisionen då det gäller cupcakes är ju fotografen Eva Blixman. Har ni inte besökt hennes blogg tidigare så gör det bums. Den inte bara fylld med fina bilder, utan också med helt fantastiskt vackra cupcakes. Eller vad sägs om denna?

Foto: Eva Blixman, http://blixman.blogg.se
Bilden är lånad med Evas tillåtelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *