Ny skjutdörrsgarderob

Idag står bygget stilla här hemma eftersom vi delar praktikanterna med en annan byggare. Men då får vi istället tid att fundera lite på inredningen i den nya hallen. Att planera en ny skjutdörrsgarderob är inte det lättaste, men nu kan man i alla fall lära sig av misstagen från förra gången. Då beställde vi en garderob på 3×60 cm, med tre dörrar. Att ha så smala dörrar har visat sig vara väldigt opraktiskt. Dessutom är inte inredningen i den det minsta genomtänkt heller – vi orkade helt enkelt inte mer då efter att ha planerat kök, grovkök och badrum. Så nu ska vi ha nya, inte bara på grund av detta utan också för att de gamla är fel färg (valnöt och ”mjölkglas”) och för att alla våra ytterkläder helt enkelt inte får plats i dem.

Den nya hallen kommer att gå helt i vitt, svart och grått. Vitt tak och vita väggar där tegelväggarna är kvar (de ska dock ska rappas släta).En vägg blir garderobsvägg och den sista ska jag återkomma till senare. Det blir en typ av fondvägg i svart och silver, kan jag säga. Klinkersplattorna ska vara svarta. Skjutdörrarna på garderoben ska alltså gå i samma färgskala, men i vilken kombination? Mest praktiskt vore det ju att ha speglar också men aboslut inte på hela dörrarna och alla dörrar (läs: torka fingeravtryck). Jonas vill ha blanksvarta dörrar men jag är skeptisk. Här är några av mina inspirationsbilder. Några förslag?

Foto: Collage av bilder från Mirro, Kirena och Kvik

2 svar på ”Ny skjutdörrsgarderob”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *