Fullbokad helg

Äntligen fredag! Inga byggare här idag, och inte nästa vecka heller, då det är sportlov. Det gäller att bara gilla läget nu då med andra ord. På dagens program står den sedvanliga veckostädningen, nu mer behövlig än någonsin pga av allt byggdamm. Helgen är fullplanerad med olika aktiviteter och måsten – bland annat ska både jag och Jonas välja ut nya glasögon imorgon. Sedan blir att vara publik på FM-dragrace i snöskoter som ordnas i närheten, och på söndagen blir det husvisning tillsammans med lillebror och hans sambo.  Ikväll sedvanligt fredagsmys förstås. På menyn står det tacopaj tror jag! Nu ska vi först ut och njuta av att det blivit lite varmare i alla fall, och plocka lite björkris att fylla upp veckans fredagsbukett med. Trevlig helg!

Foto: Bild från Allt Om Mat med eget kludd

0 svar på ”Fullbokad helg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *