Ett kök i svart

Det här inlägget tillägnar jag lillebror  Anders, som så småningom ska börja bygga hus och som i flera år redan drömt om ett svart kök. Här är några att välja på. Uppifrån och nedåt: HTH, A´la carte, sedan ett kök som jag inte hittat tillverkaren på men bilden är från Expressen, därefter Nixi-keittiö, Kvänum, Vedum, Topi keittiö samt längst ned Mobalpa. Själv föredrar jag det första från HTH. Kristallfläkten gör ju inte intrycket sämre heller!

Foto: … från ovanstående företag och sidor

5 svar på ”Ett kök i svart”

  1. Jag tackar för inlägget och tipsen. Ett högblankt är det vi söker och har sett lite på Kvik:s modeller, synd bara att deras närmaste butik är i Tammerfors om ja minns rätt. Dom har tydligen nån modell med en yta som skall vara fri från fingeravtryck och fläckar. Skall kolla mer på några av de du listade nu.

  2. Tack för tipsen Anna! Kvik finns i Tammerfors jo, men det är ju ändå på vägen till årets bostadsmässa! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *