Ett delmål är nått – shoppelishopp!

Nu har jag nått mitt första delmål på min väg nedåt, mot ett lättare liv. Fyra av tolv kilo är borta och även om ingen annan ännu märker det så gör jag själv det – när jeansen ska på. Det känns underbart att ha kommit en tredjedels bit på vägen mot målet och då har jag inte ens kommit igång med träningen än, på grund av kölden. Nåja, hur som helst så hade jag bestämt mig för att belöna mig själv med något för varje delmål och igår klickade jag således hem Menu´s juvelträd som länge stått på min önskelista. Jag saknar en bra förvaring för mina halsband och då dom nu hänger under handdukarna inne på toaletten så blir det aldrig att man använder dem.

En äggklocka har vi aldrig ägt och vi behöver verkligen en, speciellt de gånger maken får för sig att baka, och då Eva Solos magnetiska timer var på rea så åkte den ner i shoppingvagnen på samma gång.

Steltons smarta Classic line Super Charger XL är något som speciellt maken länge velat ha, då vi inte haft någon ordning på våra mobil- och kameraladdare. Så den kommer han att få i samma paket. Passade på nu då jag råkade få ett VIP-kundspresentkort från just Danskdesign i min Inbox igår.

Foto: Bilder från Dankdesign.nu

0 svar på ”Ett delmål är nått – shoppelishopp!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *