Ännu en dröm

När jag igår satt och letade efter aluminiumfönster via nätet, kom jag in på det här med skjutdörrar och glasväggar. Det måste vara Guds gåva till arkitekturen. Tänk om man hade pengar i överflöd. Tänk om man bara kunde ringa en återförsäljare och ett gäng hantverkare. För faktum är att våra vardagsrumsfönster är under all kritik. Trots att de inte har så många år på nacken är de otroligt dåliga. Sommartid dammsuger jag flugor ur dem nästan varje dag. Och det är inte bara en fluga varje gång kan jag säga. Spröjsade fönster är ju inte heller vår stil. Tvärtom. Vi vill båda två byta ut fönstrena där till en öppningsbar glasvägg, men frågan är hur man då gör med värmeelementet som nu är under fönstrena. Att lägga golvvärme är ju inte direkt nåt alternativ fyra år efter att man renoverade alltihopa, och konstaterade att det inte skulle gå av byggnadstekniska skäl. Men allt går. Det måste gå. Someday, somehow. Glasvägg it is. För hur kan man INTE gilla det här?

Foto: Bilder från Schueco International

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *