Zelected by House – inredning via homepartyn

Zelected by House är ett relativt nytt, svenskt företag som säljer inredningsprodukter via så kallade homepartyn. Deras kollektioner består av olika produkter i smakfull och stilren design och på deras hemsida kan man ta del av utbudet. En hemsida som för övrigt också är riktigt snygg och är fullproppad med inspirerande och snygga bilder. Eftersom företaget startades  så sent som våren 2009 har det ännu inte hunnit etablera sig i de övriga nordiska länderna, men åtminstone häirfrån Finland har de fått många förfrågningar och planer på en etablering här längre fram finns.

Foto: Bilder från Zelected by House

2 svar på ”Zelected by House – inredning via homepartyn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *