Vårnytt hos Sagaform

Tittade lite på vårens nyheter hos Sagaform och där fanns förstås hur mycket som helst som gärna skulle få stå i vårt kök – både hemma och på sommarstugan. Glasserien Club, designad av Matz Borgström,  har t.ex. utökats med martiniglas. Clubserien finns i flera sommarfräscha färger. Vill ha!

Matz Borgström är också mannen bakom produktserien Seaside, som ju onekligen tilltalar mig med tanke på sommarens skärgårdsliv. Ett nytillskott är bland annat lyktan här nedan.

Serien SOS, formgiven av duon Pia O Björklund och Magnus Forthmeiier, skulle förstås vara helt perfekt att duka upp midsommarmiddagen på ute på Tallören. En nyhet i serien är snapsflaskan med dubbelt glas, som både gör den snygg och håller snapsen kall under en längre tid. Snapsglasen som hör till är ihåliga ändå ner till foten, till skillnad från de flesta andra snapsglas.

Bilder: Sagaform

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *