Världens godaste tomatsoppa

Jag tänkte återkomma till den där tomatsoppan som jag nämnde här nedan och som nu är en stor del av min kost under dessa bantarveckor. Det är nämligen ingen vanlig tomatsoppa. receptet är Carls Butlers och rätten heter egentligen vitlökssoppa. Den är fantastiskt god!!! Man kan dessutom variera den i oändligheter med olika tillbehör, som t.ex. serveras i skilda skålar bredvid så att var och en kan plocka i det man vill ha. Vill man bjuda på en buffé passar soppan perfekt nu då det är kallt, tillsammans med ett gott bröd och olika pajer. Hemligheten är den stora mängden vitlök som får koka så länge. Mina favorittillbehör är räkor och smulad fetaost. Mums! I originalreceptet ska soppan serveras med ägg, men den biten har jag plockat bort och så här gör jag soppan:

Foto: Eget kludd, bild från Netdoktor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *