Väggtexterna beställda

Efter mycket om och men är nu äntligen våra väggtexter beställda. Ja, det blev nämligen flera – inte bara den som ska vara ovanför soffan i vardagsrummet. Men den är störst, hela 150 cm lång och 32 cm hög. Det är också den ni ser här nedan, i ett typsnitt som heter Lainie Day som jag förälskat mig i. De övriga två texterna ska jag berätta mer om sedan när de anlänt och är på plats!
Texterna beställde vi från Stilcompaniet, där vi fått jättebra och snabb service – något som jag verkligen uppskattar. Stilcompaniet har både många färdiga väggtexter och erbjuder sina kunder att själv designa texter, och på den punkten är de väldigt tillmötesgående. Här nedan ser ni också några av deras färdiga väggtexter i lämplig miljö.

Foto: Bilder från Stilcompaniet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *