Turkost som accentfärg i vardagsrummet

Här kommer det utlovade collaget med turkosa inredningsdetaljer – till vardagsrummet då främst kanske. Som jag ju redan skrivit om så har ju turkost utsetts till årets färg, och snart har nog varenda inredningsbloggare uppmärksammat detta. De flesta är också överens om att turkost inte alls känns så nytt, utan har varit populär i flera år redan. För några år sedan var det ju väldigt inne att blanda turkost och brunt till exempel. Titta bara här på Malins collage från oktober 2007 (scrolla ned en bit). Men turkost passar ju jättebra med vitt, svart och grått också, som i mattan här nedan. Den är hur snygg som helst tycker jag. Kanske lite väl dyr dock om man inte är säker på att man orkar titta på det turkosa i flera år. Hur som helst brukar jag inte följa trender så mycket då jag inreder, och gör jag det så är jag väldigt trög i starten. Men nu när vårt vardagsrum ska stylas om snart så visst blir man lite sugen på det här med turkos…

Mattan, kudde och fatet är från Bo Concept. Pläden är från Jotex och vaserna samt bordslampan från Ikea.

Foto: Eget collage av bilder från ovannämnda företag

2 svar på ”Turkost som accentfärg i vardagsrummet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *