Turkosa impulsinköp

Var inne på Hemtex idag och kunde bara inte hålla mig. Det blev en del turkosa inköp… Vi får se vart dom hamnar sedan. Blir det inte vardagsrummet så blir det sovrummet. Det blev ett par kuddar, två löpare, en pläd, några blockljus och ett par lyktor. Vägg i vägg med Hemtex ligger lägligt nog Iittalas Outlet och jag var grymt frestad på både ett par Kivi-lyktor och en Mari-skål i samma färg, men höll mig. Än så länge. Sedan hann jag bara hem med min stora påse och skulle plocka upp grejorna, så ringde dom från Isku och meddelade att våra soffor kommer att blir försenade ett par veckor. Typiskt!

Foto: Eget collage av egen bild samt produktbilder från Iittala

0 svar på ”Turkosa impulsinköp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *