Trädstammar på väggen

Förra veckan var jag och valde nya tapeter med mamma till hennes sovrum. Då fick jag syn på en tapet från Duro som jag inte sett tidigare – en kopia av Cole & Son´s  ”Woods”. Och något hände… Jag har inte tidigare haft något behov av att se denna tapet hemma hos oss, även om jag nog tycker att den är jättefin. Men när mina ögon föll på trädstammarna från Duro MÅSTE jag bara få hem en provrulle för att testa. Jag tänkte på vår långa korridor som löper genom hela huset, där vi satt tapeter i båda kortändorna för att skapa ett intryck av att hallen är kortare. Nu hänger provrullen på väggen här men jag kan inte fatta något beslut. Vet helt enkelt inte om ett byte skulle tillföra så mycket till väggen eller hallen. Och vilken är snyggare – originalet eller kopian?

Foto: Eget collage av bilder från Cole & Son samt Duro Sweden

0 svar på ”Trädstammar på väggen”

  1. Usch vad svårt, jag kan inte heller välja.
    Kul att du också köpt från Unicef. Tror det är en ”trend” att vi mer o mer vill hjälpa andra. 🙂

  2. Jag tycker förstås att originalet är finast. Men det kanske beror på att den hänger på vår dryga 6 meter höga köksvägg…. 😉

  3. Den tapeten har jag planerat att ha då vi bygger ut hallen =) Men innan det blir gjort har jag nog ändrat mig ett antal gånger….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *