Sofforna på plats!

I förrgår fick vi veta att leveransen av våra nya soffor skulle försenas till mitten av februari. Igår ringde dom och sa att sofforna kommit och att vi kan hämta dom! Jag fattade ingenting, och inte dom på Isku heller. Men glada var vi förstås! Sent igår kväll efter simkurs och nattning etc bars sofforna in. och dom är sååå snygga! Dessvärre framgår det ju nu också mycket bättre hur mindre snyggt allt annat är i rummet. Såsom taket. Och mattan. Och bänken vid muren med fel kakel på. Och så vidare… Nåja, de nya gardinerna som jag redan köpt har jag hängt upp idag, och en ny matta har jag också hunnit inhandla.  En grå ryamatta som passar fint till både sofforna och golvet. Och de turkosa detaljerna är på plats. Så en liten sneakpeak kan jag bjuda på. Men någon helhetsbild tar jag inte för ALLT är klart.Så det lär jag återkomma till 🙂

Foto: Privat

0 svar på ”Sofforna på plats!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *