Sodastream Penguin

För en som börjat motionera igen efter flera års uppehåll och samtidigt gått ner till lågkaloridiet, så är ju bubbelvatten typ den enda trösten. Men att släpa hem mineralvatten från affären varje dag känns både dyrt och ändlöst. För några veckor sedan funderade vi på att skaffa systemet som ger en bubbelvatten direkt ur kranen, men det fick vi snabbt glömma på grund av hur vårt diskskåp är utformat med soplådor etc undertill. Så idag då maken oväntat kom hem med en SodaStream Penguin åt mig blev jag förstås väldigt glad. Vet inte om jag ska tycka att den är snygg eller ful, men huvudsaken är att den fyller sin funktion. Bubbelvatten – det är väl enda trösten för en bantare det?!

Foto: Bild från SodaStream

5 svar på ”Sodastream Penguin”

  1. Sodastream är väldigt bra att ha. Tyvärr tar kolsyran slut hela tiden. Jag tror inte att man vinner speciellt mycket ekonomiskt, men definitivt tids- och miljömässigt. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *