Rent på rätt sätt

Antonia och jag bakar bröd nu medans lilleman sover. Och när jag nyss torkade deg från köksbänken kom ett akut behov av en trevligare, mer miljövänlig köksspray över mig. I julas använde jag Maison Belles Christmas Clean och känslan är ju helt annorlunda än med de giftiga varianterna man köper i affären. Jag får undersöka utbudet och göra en beställning. Vet att det finns en vårdoft, Maison Belle Spring, som bland annat finns på den inhemska webbshopen Cosy Living.

Foto: Bild från Cosas

0 svar på ”Rent på rätt sätt”

 1. Hej Anna,
  Såg din kommentar hos Elin. Är du samma Anna som lagt en förbeställning på Räven och Kaninen hos mig? Om inte så kan jag passa på att informera dig om att de kommer in nästa vecka (Elin har fått vårens nyheter)
  mvh
  Camilla
  Rebuz Kidz

  1. Japp, det är samma Anna 🙂 Min beställning får vara som tänkt från början dvs räv + kanin + frakt 🙂

  1. Jo Pia jag vet!!! Men jag har inte varit dit. Är den i centrum någonstans? Är ju inte varje dag man är i Närpes precis 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *