Ny marksten till sommaren

Efter tre års väntan ska nu äntligen bytet av marksten bli av i vår. Arrangemanget med minigrävare är klart och plattorna är valda. Nu gäller det bara att få hem dem från Sverige! Det är en 40×40 platta från Starka som heter Patina Struktur Exklusiv. Det är alltså en fyrkantig platta i svart, med struktur som gör att den påminner om skiffer. Ja, helt svarta plattor finns ju inte men denna är den svartaste jag sett under alla år jag letat i alla fall. När den är fuktig är den speciellt vacker. Sedan ska det förstås göras om en del kring hela stenläggningen också, med dekorationsgrus och nya stilrena planteringar. Mycket jobb blir det, men det är vi vana vid här! Bilden av det hela har funnits klar i våra huvud länge, det är bara några små detaljer som vi funderar på nu. Och så ska förstås elektriciteten planeras. Vi ska gräva ner rör för el hela vägen och installera ny utebleysning samtidigt.

Foto: Bild lånad från Benders

0 svar på ”Ny marksten till sommaren”

  1. Jo, vi har också tittat på Benders alternativ men det är dyrare. Och Anläggarna levererar endast inom Sverige!
   Anna

  2. Jo, vi har också tittat på Benders alternativ men det är dyrare. Och Anläggarna levererar endast inom Sverige!
   Men Tack för tipset!
   Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *