More comments, please!

Internet har legat nere några timmar här nu och under den tiden har min blogg slagit nytt rekord i antalet besökare per dag. Kul! Ännu roligare vore det förstås om ni som tittar in också skulle lämna fler kommentarer efter er, så att man får lite respons. All sådan mottages förstås med tacksamhet! Välkommen säger jag förstås också till alla nya besökare. Hoppas ni tittar in igen.
Roade mig en stund med Photoshop då jag inte slapp ut på nätet, och här är en av bilderna jag lekte med. Den tog jag i somras när resten av familjen låg på terrassen vid sommarstugan och myste på en madrass. Det är lååångt till islossningen än men det kliar redan i fingrarna då jag tänker på att få inleda säsongen där ute igen. Vid Valborg brukar vi kunna sjösätta båten. Kanske dags att börja räkna ned? Tre månader kvar!

Foto: Privat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *