Fyndig vas av känd designer

I höstas inledde Tiimari och Muurla ett unikt samarbete. En helt egen produktfamilj  för Tiimari togs fram, och fick namnet Merilasi (på svenska ”sjöglas”). I produktfamiljen ingår två olika kollektioner, varav den ena formgetts av den välkände designern Ristomatti Ratia, som också är son till Marimekkos grundare. De här produkterna finns alltså endast på Tiimari och därmed också till ett moderat pris. Ett exempel är den här kombinerade vasen/lyktan, som man kan fylla med växter, blommor eller andra föremål enligt tema och årstid. Just nu skulle det förstås passa med en tulpan! Vasen/lyktan är 26 cm hög och kostar 15,90 euro. Det var ett tag sedan jag var på Tiimari kan jag erkänna, så jag har inte noterat det här tidigare. Men nu måste jag nog dit känner jag…

Foto: Merilasi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *