Fredagsmys med cupcakes och annat

Ingen vacker syn nej. Hoppas dom smakar bättre än dom ser ut! Första gången i mitt liv som jag bakade cupcakes idag, och Antonia var med som hjälpreda. Själva muffinsen är ju inga problem, men att få frostingen rätt konsistens så att man får det snyggt spritsat var inte det lättaste. För att inte tala om hur man skulle få ner allt i spritspåsen. Nåja, övning ger färdighet!  Men ambitionerna är inte så stora på den här fronten heller ska jag tillägga. Har inga planer på att börja tävla  med proffsen. Nu väntar fredagsbastu med barnen, sedan kommer lillebror med sambo på fajitas och pannacotta med kolasmak som maken fixat. Det blir Let´s Dance och förstås – premiär på Solsidan!

Foto: Privat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *