En egen vinkällare

Hmmm… Idag gör jag verkligen skäl för namnet på den här bloggen. Det är nämligen så att lite längre fram i tiden, typ om några år, så ska vi bygga upp en egen liten vinkällare också. Några experter är vi inte inom området, så jag befarar att fokus nog mer kommer att ligga på inredningen och mysfaktorn, snarare än på vinerna. Det är tur att man har en kusin som är sommelier 😉 Nåja. Det är så att vi förmodligen kommer att byta uppvärmningssystem i huset helt och hållet inom ett år eller två, och då ska oljetanken, som nu står i källaren, ut. Efter detta kan vi göra om där nere. Tanken är att det ska bli ett rum att gå ner och mysa till då man har gäster och så. Ta ett glas vin – och kanske en cigarr. Ähum…
Vinkällaren är hur som helst ett mycket kärt projekt för maken och jag tänkte inte lägga mig i alltför mycket heller. Golvet har vi dock diskuterat ett antal gånger och åsikterna har gått isär. Jag har sagt laminat – han har sagt klinkers. Tills jag köpte senaste numret av Plaza Interiör och fick syn på det här laminatgolvet. Skulle inte det här passa perfekt i en vinkällare så säg! Golvet heter Parador Trendtime 2 ”Wine 6 Fruits” och finns på Bauhaus till ett helt överkomligt pris. Nästan så man skulle vilja köpa hem det redan nu så att man säkert har det den dagen det behövs… Stora bilden här nedan är ur Paradors egen katalog – och ni ser ju vilken rekvisita dom använt i rummet… 😉

Foto: Produktbilder från Parador i eget collage

0 svar på ”En egen vinkällare”

  1. Alltså det där golvet är bara för härligt! Jag har alltid tänkt mig att vi ska ha klinkers i vår vinkällare, men det är ju nästan så man får tänka om! Försökte googla efter vinkällarbilder till vår blivande källare också här om kvällen, men hittade inte något som var riktit häftigt. Måste söka vidare…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *