Deo´s rum

Liksom de flesta andra inredningsbloggare så ska  jag också införa en kategori som heter ”Hemma hos oss”. Just nu känns det inte som om jag har så mycket att visa upp. Halva huset är fortfarande orenoverat och vardagsrummet väntar på make-over. Men Amadeus, 16 månader,  vill gärna visa upp sitt rum och det får han göra! Här är det lugna toner i beige och vitt som gäller. Möblerna är alla i björk, från IKEA. Matta från Ellos, gardiner i tyget ”Malaga” från från Borås Cotton. Tapeten med stjärnorna heter ”Nova” och finns i Sandbergs kollektion ”Emma & Milton”. Kudden och överkastet med stjärnorna kommer från Gripsholm.

Foto: Privat

2 svar på ”Deo´s rum”

  1. Pingback: Sand's Drömmar
  2. Pingback: Sand's Drömmar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *