Bubbelvatten direkt ur kranen

Visste du att du i ett vanligt kök kan kolsyresätta ditt dricksvatten direkt från kranen? Med AGA:s Sparkling inbyggda kolsyremaskin får man kolsyrat vatten direkt från kranen. Systemet är så litet och smidigt att det ryms under diskbänken. Carbonatorn kopplas till vattenledningen och laddas med en kolsyrepatron som räcker till ca 100 liter lätt kolsyrat vatten. Är du händig klarar du installationen själv, en fackman gör det på ungefär en timma.
Dessutom finns det olika smakessenser att köpa till. De innehåller varken socker eller sötningsmedel. AGA har valt smakerna Lemon/Lime, Persika och Päron.Produkterna levereras i 10 cl glasflaskor som räcker till ca 20 liter färdig dryck.
Hela paketet kan man bland annat köpa hos Bagaren och Kocken. Vill haaaa!

Foto: Bilder från AGA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *