Bloggfunderingar

Just nu funderar jag mycket på hur jag ska fortsätta med bloggen. Hur och om. Jag är långt ifrån nöjd med de tekniska lösningarna jag har idag – layoutmässigt likaså. Den här kvällen ska jag ägna mig åt att läsa på om vilka lösningar och alternativ som finns – och så får det bli en inredningstidning också. I nyaste Allt i Hemmet råkade nämligen finnas ett reportage just om inredningsbloggar. Trevlig kväll!

Foto: Bild från Allt i Hemmet

0 svar på ”Bloggfunderingar”

  1. Håller tummarna att du får lite inspiration, jag vet själv hur det känns.. Blir så mycket roligare om allt det tekniska och layouten känns bra!

    1. Tack snälla ni för era kommentarer. Vi får se var jag landar. Håller på att undersöka olika webbhotellsalternativ just nu. Jobbigt då allt går på finska!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *