Väggtexten – igen

Nu tror jag faktiskt att jag har hittat den – väggtexten som vi ska ha ovanför soffan i vardagsrummet. Jag är ju väldigt kräsen och kände inte att någon av de färdiga texterna som fanns i utbudet passade mig eller oss riktigt. Dessutom känns det roligare med något man hittat eller sökt fram själv. Och nu har jag gjort det – samtidigt som jag hittade en toppensida med jättefina saker som passar som gåvor vid olika tillfällen – både för glädje och sorg. Kreativ Insikt heter sidan och dom har även en fysisk butik i Sverige. Jag hittade hur mycket som helst i deras webbshop som jag ville ha, både till mig själv och att ge bort åt nära och kära. Hur som helst, texten jag föll för fanns på ett kort man kunde beställa och lyder: ” Samla på milstolpar och vägskäl – där växer livet.”

Foto: Bild lånad från Kreativ Insikt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *