Tjohooooo!!!

Yes, yes, yes! Vi har äntligen, äntligen, äntligen beställt nya soffor till vardagsrummet! Sex veckor till med vällingsofforna – sen åker dom ut!

Det hela började med att jag annonserade ut bäddsoffan vi haft i gästrummet på FindIt för några veckor sedan. Det är en kvalitetssoffa från Asko, köpt -07, men sedan barnen fick varsitt rum har vi inte längre något gästrum och därmed heller ingenstans att ha soffan. I fredags fick vi napp på annonsen och igår var soffan såld och ivägkörd. Nu ska också vällingsofforna slumpas bort. Någon panik med nya soffor till vardagsrummet har jag ändå inte känt – men så idag dök månadens nyhetsbrev från Isku upp i min Inkorg och där fanns soffan med stort S – till ett bra pris dessutom. Och tro det eller ej – det var faktiskt makens idé att vi skulle åka in redan ikväll och titta på den. Sagt och gjort! Vi valde en 2-sits och en 3-sits soffa eftersom det funkar bäst så i vårt vardagsrum. Vi krigade till oss både rabatt och fyra kuddar på köpet – det är dom som syns i bakgrunden på bilden nedan. Allt gick dock inte som smort – lilleman lyckades ha sönder två Sia-lyktor för 50 euro i affären och på väg hem från mormor sedan fastande han, storasyster och pappa i hissen. Det blev nästan hysteriskt innan servicemannen kom…

Nåja. Dom sussar gott i sina sängar nu och jag är euforisk över vårt inköp!

Foto:Isku

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *