Spektakulära julblomsarrangemang

Duktiga Emmy, som driver bloggen Furnish.etc, visar idag några blomsterarrangemang hon gjort inför julen. Dom är helt makalöst vackra – och moderna! Så långt bort man kan komma från röda sidenband och tomtar. Detta är såååå min stil! En snabb titt i skåpet får mig dock att ge upp före jag ens försökt att göra nåt liknande. Jag äger ju varken gröna julgransbollar eller snygga brickor och fruktfatet här hemma lämnar mycket övrigt att önska just nu. Nej, jag får dregla över Emmys fina bilder istället. Missa inte hennes blogg!

Foto: Bilder från Furnish.etc

0 svar på ”Spektakulära julblomsarrangemang”

  1. Ser att du gillar heminredning. Då kanske min site är något för dig? På anntherese.se kan du välja bland unika och annorlunda motiv att dekorera ditt hem med. Fototavlorna passar utmärkt som present eller julklapp till den som gillar heminredning och design! Jag säljer även vackra vykort och inspirerande fotoböcker. Välkommen in på ett besök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *