Paket på posten

Efter två hela, trista, tunga veckor inomhus dök två små glädjeämnen upp häromdagen. Först kom det ett paket… och dagen därpå ett till. Jag hade beställt några flaskor av Maison Belles miljövänliga köksrengöring med juldoft, ”Christmas Clean Orange & Cinnamon”. En åt mig själv och så några som ska bli julklappar. Till detta ett par matchande disktrasor med julmotiv i design av Malin Westberg. Sedan kunde jag inte heller hålla mig från att beställa både en vit och en svart tändsticksaskhållare – en av höstens designnyheter. ”Hommage” heter fodralet som designats av Kristina Stark och som är svensktillverkat i sprutlackerat järn. Framsidan pryds med ett utskuret hål för Einar Nermans klassiska ”Solstickepojken”. Jag beställde dem från Detalj och Design, men de finns också hos Urban Living och Perlan Living. Maison Belles Christmas Clean var svår att hitta – den är slutsåld i nästan alla webbshopar eftersom den är så populär – men hos finländska Secret Garden fanns den i lager.

Foto: Eget collage av bilder från Detalj och Design, Posten samt egen bild.

4 svar på ”Paket på posten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *