Oljefacklor

När jag ändå är inne på det här med eld och ljus utomhus tänkte jag skriva lite om oljefacklor också. Jag har i flera år spanat på lite olika modeller som finns, och de är alla väldigt fina. Vi har dock inte köpt några ännu – varken vår trädgård eller fasad är värdig dessa designeldar ännu. Men drömma får man ju! Trädgårdsfacklor är både vackra och stämningsfulla, och man kan använda dem både under sensommar, höst och vinter. Här nedan är några av mina favoriter.  Den uppe till vänster är från Blomus och kostar cirka 65 euro. Uppe till höger är Menus väggmonterade modell, som kostar cirka 110 euro. De nedersta modellerna är båda från Herstal och kostar cirka 23 euro.

Foto: Eget collage av bilder från ovannämnda företag.

2 svar på ”Oljefacklor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *