Modern julblomma

Det är lite dåligt med uppdateringar här nu men så blir det när man har 39-40 graders feber. Nu har vi varit sjuka i 13 dagar här i huset och både tålamod och ork tryter. Igår var jag trots febern tvungen att åka med Antonia på hennes 4-års kontroll, och jag passade då samtidigt på att köpa en liten julblomma  – en som står sig lite bättre än hyacinterna, som ska förnyas varje vecka. Jag föll för den här suckulenten som var sprayad med silverglitter. I en högsmal kruka med silverstjärnor på och med lite ”änglahår” runt omkring blev det lika juligt som vilken julstjärna som helst tycker jag. Besöket i blomsteraffären satte igång en del griller i mitt huvud också kan jag avslöja, men mer om det senare när jag mår lite bättre.

Foto: Privat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *