Jultulpaner

Idag står den stora matinköpsrundan på schemat. Dessutom ska några eftersläntrande julklappar inhandlas – och så blommor förstås. Rosor till graven och tulpaner hit hem. I förrådet borde jag ha kvar lite blåbärsris att blanda upp dem med. Om inte annat får det bli tall. Båda funkar -och det blir så mycket snyggare än med bara själva blommorna tycker jag. Lite silvertråd som här på bilden vore inte fel heller, men någon sån lär jag nog varken hitta i mataffären eller på Plantagen tror jag…

Foto: Bild lånad från Blomsterpassion

0 svar på ”Jultulpaner”

  1. Hejsan, kul att du gillar mina bilder, hoppas du blev nöjd till din bukett, med eller utan silvertrådar, dom säljer rätt mycket floristmaterial och trådar på Plantagen numera vill jag minnas.
    Vilken mysig blogg du har!
    Önskar dig en fin vecka! Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *