Julkorten fotade och beställda

Nu är det klart! Jag gav upp och slutade vänta på snön. Funderade ut en annan idé istället. För vad gör man? Inomhus vill jag ju inte fota, och vad finns ute? Jo, regn, blåst, lera och vattenpölar. Inte upplagt för julkortsfotografering med andra ord, och prognoserna lovar ingen snö den närmsta veckan heller. Så det fick bli uthuset. Traditionellt och tråkigt enligt mitt tycke, men i år får det gå helt enkelt. Traditionellt är väl det som går bäst hem hos de flesta ändå när det gäller jul – speciellt de äldre släktingarna. Så förhoppningsvis blir det uppskattat ändå, fast jag själv inte är så nöjd. Ja, motiven är jag helnöjd med, dock inte omgivning och idé alltså.
Än så länge är dock själva julkortet en hemlighet, så jag bjuder bara på en ledtråd här. En liten sneakpeak. Observera tomten i bakgrunden! 🙂

Foto: Privat

0 svar på ”Julkorten fotade och beställda”

  1. Samma problem varje år. Vi lagar ett iår från ”kändismaskeraden” (40+40årskalas) i Las Veikars i februari, då Elvis & Priscilla med följe anlände till festen med limosin…Det var årets höjdpunkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *