Islyktor

Tack vare antibiotikan börjar nu mitt allmäntillstånd vara aningen bättre, men ännu är mina bihålor sprängfyllda och värker också ordentligt. Huvudsaken är att barnen är friska. Nu har det dock blivit så kallt här att man inte riktigt vågar låta dom vara ute ändå, eftersom man är rädd för följdsjukdomar. Kölden har dock flera positiva aspekter också, och en av dem är att vi kan göra islyktor. Det hör julen till tycker jag. Islyktorna som brann på gården vid min mormor och morfar när man kom dit på julaftonskvällen är ett starkt barndomsminne, men nuförtiden är det ju verkligen inte varje år som det går att göra islyktor. I år ska vi dock ta chansen och ikväll ska jag fylla xx antal ämbar med vatten och ställa ut.

Foto: Bilder från Hus & Hem samt Dekorera Mera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *