Golvlampa sökes

Jag har letat efter en ny golvlampa till vardagsrummet i fyra år nu. Utan att hitta det jag söker. Men det har sin förklaring också – jag har väl egentligen inte vetat vad jag sökt. Nåt som ögat gillar bara. Och något som inte kostar 500 euro – vilket ju alla designlampor gör. Minst. Och så ska det vara en lampa som tar för sig lite och inte är för anonym där i hörnet. Men nu när vi äntligen fått ändan ur med sofforna så måste vi verkligen ha en ny lampa. Den som står där idag är en vinglig tragedi från Jysk för 20 euro. Ja, det är ju så att man skäms faktiskt… Nåde den som rör lampan – får man den inte över sig så ser man åtminstone till att den börjar luta i 45 graders vinkel.
Nåja, det känns faktiskt enklare att leta nytt nu då man vet hur resten av rummet ska se ut med sofforna och ny färg på textilier och matta. Och på Belysningsdesign hittade jag en som kanske kunde vara något; Hampton golvlampa från Lampgustaf. Och man får beställa till Finland också. Finemang! Återstår att se bara vad regeringen tycker 😉

Foto: Bild lånad från Belysningsdesign

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *