Cult-jul

Hög på febernedsättande tänkte jag nu berätta om idéerna jag fick vid besöket i Nigellas Blommor. De är nämligen återförsäljare av Cult Designs produkter, som jag alltid gillat. Bland annat är både våra tvålpumpar och diskmedelspumpar från Cult. Nåja, eftersom vi nästa år kommer att ha en helt annan färgskala i vårt vardagsrum, det vill säga samma färgskala som vi redan nu har i köket, med svart, vitt och grått som bas, så ska jag nästa jul plocka in lite rött i inredningen igen. Eller igen och igen – faktum är att jag aldrig haft en röd jul sedan jag flyttade hemifrån! Det har bara varit guld och silver för hela slanten och efter tio år vill man verkligen byta om lite. Jag är så sugen på att få pynta lite med julens färg nummer ett – men som sagt får jag vänta ett år ännu.
Jag har sett dessa kuddar på Hemtex som skulle passa perfekt i de nya sofforna då, och sådana kanske man kan fynda på mellandagsrean.

Foto: Hemtex

Men för att gå tillbaka till Cult Design, så såg jag bland annat deras ljusstake ”Bockdans” från julkollektionen 2006 hos Nigellas. Det tycker jag är lite kul faktiskt – att man kan få tag i också deras äldre produkter ännu. En sådan vill ja ha! Och från årets grafiska julserie skulle glöggservisen här nedan också funka fint hos oss. Dessa produkter åker upp på inköpslistan direkt!

Foto: Cult Design

PS Några tomtar blir det dock inte i inredningen – någonstans måste man ju dra gränsen 😉

0 svar på ”Cult-jul”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *