Årets julklappar

I år hade jag och Jonas bestämt att vi inte skulle köpa några julklappar till varandra. Vi tyckte att vi hade fullt upp ändå med alla influensor och allt annat som skulle fixa till julen. Men det finns ju andra tomtar i familjen också så jag fick ändå flera väldigt fina julklappar. Sarpanevas gjutjärnsgryta från Iittala fanns i ett av paketen och den har jag länge önskat mig. En portabel hårddisk för backup var precis vad vi behövde. Dessutom fick jag lite doftgott för badet från The Body Shop, en nackkudde i form av ett lamm samt en fin burk från Arabias Mumin-servis, och som hör ihop med tillbringaren jag fick till min  födelsedag. Alla saker kommer att bli väl använda kan jag lova – tusen tack!

Foto: Eget collage av bilder från ovannämnda företag m.fl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *